_Hra není v provozu_

---------------------------------------------------Dnes:---------------------------------------------------
Přišlo léto. A s ním i vysoké teploty. Občas se o slovo přihlásí nějaká ta bouřka, ale většinu času slunce praží do všeho, co mu přijde do cesty. Držte se raději blízko řek a jezer. Jen na severní půlce Mhaenissu sněží. Je to zvláštní rozdíl. K večeru je vzduch už snesitelnější a teploty klesají. Do oblastní Humanum Malum přijelo několik loveckých výprav. Takže se jejich lov téměř zdvojnásobil.

-------------------------------------------------Informace:---------------------!-------------------------
Whanalové se stahují zpátky ke Kraerské bažině.
Mrtvý les je stále zakázán.
Na mnoha místech se třese zem a krátery vybuchují.
Ve Vlčích lesíkách jsou stále lvi.
Kolem zbořeného Katterinského kráteru se schromáždilo hodně vlků magie.
Země kolem řeky Eternéé chytá zvláštní fialový nádech.

Vyhodnocení (velikonoční zajíček)

8. dubna 2012 v 17:02 | cinereo |  Vyhodnocení
Máme tu vyhodnocení honu na zajíčka
níže bude počet zprávných odpopvědí a věc kterou vlk od zajdy obdržel.
Věc dodává různé bonusy, avšak nedávejte to na svých vlcích tolik znát jsou to spíše trofeje.
PS: vlci kteří se ještě neúčastnili se účastní později nebojte



1. místo: Andro 5/z5 správných odpovědí
vyhrává:
Amulet magie (přidává mu lepší ovládání své magie)
2. Místo: Jade 4,5/5 správných odpovědí
vyhrává:
Amulet rychlosti (zvětšuje rychlost kterou Jade dokáže vyvinout)
3.Místo: Miriam 4/5 správných odpovědí
vyhrává:
rozhoduje se

4. Místo: Meri 3,5/5 správných odpovědí
vyhrává:
rozhoduje se
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Cinereo Cinereo | Web | 8. dubna 2012 v 17:04 | Reagovat

výherci a všem ostatním gratluji
i kdyxž ještě nejsou zapsaní pak pogratuluji znovu

2 Andro Andro | 8. dubna 2012 v 17:07 | Reagovat

Jo! Super a ty upravuješ ty orázky těch vlčat atd? Mohl bys to dát podobizně mého vlka na krk? Jen třeba nakreslit :-(

3 Jade Jade | 8. dubna 2012 v 17:11 | Reagovat

Jé děkuji :) budu rychlá jako blesk! :D jo a Ci namaluješ mi ho na obrázek mojí vlčice? :D

4 Cinereo Cinereo | Web | 8. dubna 2012 v 17:24 | Reagovat

tak jo píšete si o to oba tak to zkusím ale nečekejte zázrak amulety vyrábí akiko
a jade jako blesk ne je to nepatrný náznak větší rychlosti a Andro u tebe taky bue to poznat až toho bude více

5 Jade Jade | 8. dubna 2012 v 17:31 | Reagovat

dělala jsem si srandu :-P

6 Cinereo Cinereo | Web | 8. dubna 2012 v 17:33 | Reagovat

si děláš srandu? ???  :-(  :-D
já se tak snažil
ale je to naprd

http://www.pictu.cz/?di=LL4F
http://www.pictu.cz/?di=4R4M

7 Jade Jade | 8. dubna 2012 v 17:46 | Reagovat

hezký :) dej mi na profil prosím .)to s tím bleskem bla sranda :)

8 Cinereo Cinereo | Web | 8. dubna 2012 v 17:49 | Reagovat

ještě na profil? :-D a až budeš mít trofeje diplomy a různé přívěsky tak na sobě bude mít všechno :D

9 Meri Meri | 8. dubna 2012 v 17:53 | Reagovat

.... Blahopřeji !!

10 Meri Meri | 8. dubna 2012 v 17:54 | Reagovat

Akorát jsem tu 1 den , a nemyslím , že zotpovím nějakou otázku O_O

11 Jade Jade | 8. dubna 2012 v 17:55 | Reagovat

ne to jen ten amulet .) budu si to měnit :D

12 Meri Meri | 8. dubna 2012 v 17:57 | Reagovat

Jade... Bylo to pro tebe těžké?

13 Cinereo Cinereo | Web | 8. dubna 2012 v 17:57 | Reagovat

Meri, říkám přečti si to nebo budou jiné soutěže

Jade máš je tam dané to by pak chtěli všichni a to bych nedělal nic jiného než že bych měnil obrázky promiň
původně ani neměli být vidět na profilu

14 Meri Meri | 8. dubna 2012 v 17:59 | Reagovat

Cinereo... Znám to na spamět :-P

15 Jade Jade | 8. dubna 2012 v 17:59 | Reagovat

[13]: tak mi to dej jako trofej :)

16 Cinereo Cinereo | Web | 8. dubna 2012 v 18:03 | Reagovat

Jade máš to na profilu koukni se

meri tak večer ;)

17 Meir Meir | 8. dubna 2012 v 18:04 | Reagovat

Tak večer...

18 Meri Meri | 8. dubna 2012 v 18:04 | Reagovat

.....

19 Miriam Miriam | Web | 9. dubna 2012 v 8:09 | Reagovat

Já jsem strašně zvědavá na to c s Meri dostaneme

20 Andro Andro | 9. dubna 2012 v 8:40 | Reagovat

to já taky ale nemá mě to co zajímat už mám svůj amulet ale přeji vám něco hezkého.

21 Miriam Miriam | 9. dubna 2012 v 18:49 | Reagovat

Díky Andro

22 Akiko Akiko | 9. dubna 2012 v 18:50 | Reagovat

Můžu se jen zeptat, jestli se vám amulety líbí? S gimpem zatím moc neumím.

23 Miriam Miriam | 9. dubna 2012 v 19:51 | Reagovat

[22]: jsou moc hezké Akiko jenom můžu se zeptat k čemu je můj amulet inteligence? mám ho na profilu ale tady není :(

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama